Tebrik

Her yıl geleneksel olarak 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Kutlama Programı kapsamında Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi çatısı altında Leman Birol & İnci Erefe Araştırma Ödülleri verilmektedir. Bu yıl 13. sü düzenlenen araştırma ödüllerinde Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üye ve elemanları Doç. Dr. Medine Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Jülide Gülizar Yıldırım Duman, Öğr. Gör. Feyza Dereli, Arş. Gör. Gülçin Uyanık ve Arş. Gör. Gamze Kundakçı tarafından yapılan “Adölesanlarda Alay Edilme Durumunun Özgüven ve Depresyon ile İlişkisi: Kesitsel Bir Çalışma” isimli araştırma ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Yine Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Gülçin Uyanık’ın Ege Üniversitesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şafak Dağhan ile yaptığı “Huzurevinde Yürütülen “Hidrasyon Yönetimi” Programının, Yaşlı Bireylerin Sıvı Tüketimlerine Etkisi” isimli çalışma da birincilik ödülü almaya hak kazanmıştır.