Dünya Sosyal Hizmet Günü Kutlama Etkinliği

Her yıl Mart ayının 3. Salı günü kutlanan Dunya Sosyal Hizmet Günü'nün bu yılki teması "insan ilişkilerinin önemi". İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü olarak 19 Mart 2019 Dünya Sosyal Hizmet gününü bölümümüz, ögrencilerimiz, misafir ögretim elemanlarımız ve değerli meslek elemanlarımız ile birlikte tüm gün süren bir etkinlikle doğayla iç içe kutladık...

Buca Belediyesi Kaynaklar Izci Evi'nde kahvaltı ile başlayan günümüz, Kaynaklar Köyü doğa yürüyüşü ile devam etti. Ögleden sonra da 'insan ilişkileri' teması ile oyunlarımızı ve etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

İlk etkinliğimizde uygulama alanlarında insan ilişkilerinin önemini tartıştık ve gruplar halinde sunumlar yaptık. Sonrasında ise akrostis olarak "Sosyal Hizmet" kelimeleri ile ögrenci gruplarımız şiirler yazdi ve şiirlerini okudu.

Emeği geçen herkese çok teşekkur ederiz.
Dünya Sosyal Hizmet Günümüz kutlu olsun.