2018 Yılı TS EN ISO 9001:2015 ve TS EN ISO 19011 Kalite İç Denetimi

Fakültemiz TS EN ISO 9001:2015 VE TS EN ISO 19011 Kalite İç denetimi gerçekleştirildi. Kalite İç Denetimi sonunda fakültemiz arşiv, eğitim, görev tanımları, iş akışları, web sayfası ulaşılabilirliği, cihaz bakım onarım ve kalibrasyon gibi farklı konulardan oluşan denetimi büyük başarı ile geçmiştir.

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Esra Akın KORHAN, Doç. Dr. Gülşah KANER, önceki dönem kalite birim sorumlumuz Doç. Dr. Derya Özer KAYA, Dr. Öğr. Üyesi Deniz ŞANLI ve Fakülte Sekreterimiz Seçil SEVER başta olmak üzere; Kalite Komisyonu üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Zehra DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Deniz BAYRAKTAR, Dr. Öğr. Üyesi Turhan KAHRAMAN, Arş. Gör. Dr. Umut Ziya KOÇAK, Arş. Gör. Pınar DOĞAN, Arş. Gör. Gülçin UYANIK, Aylin ASKAR ile tüm akademik ve idari  idari personelimize teşekkür ederiz.