2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018 yılı Akademik Kurulu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bumin Nuri Dündar'ın sunumuyla, 07.11.21018 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Köse, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Turan Gökçe,  Prof. Dr. Adnan Kaya, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Nuretdin Memur ve fakülte akademik personelimizin katılımları ile gerçekleştirildi. Akademik Kurul sunumunu gerçekleştiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bumin Nuri Dündar, fakültemizin öğretim elemanı sayısı, laboratuar koşulları ve laboratuvar uygulamaları, gerçekleştirilen bilimsel etkinlikler, akademik projeler ve toplumsal duyarlılık projelerine ilişkin mevcut durumu aktarmıştır. Rektörümüz Prof. Dr. Saffet Köse, fakültemizin üniversitemiz için önemini vurgulamış ve sunum kapsamında ele alınan taleplerin değerlendirileceğini iletmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul sunumunu görüntülemek için tıklayınız