Oryantasyon Eğitimleri

Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize, akademik ve idari personelimizin katıldığı oryantasyon eğitimleri düzenlendi. İlk olarak fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bumin Nuri DÜNDAR’ın söz aldığı ve fakültemiz ve üniversitemiz hakkında sunum yaptığı eğitimin sonrasında, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin TOKEM, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya ÖZER KAYA ve Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülşah KANER tarafından her bölümün öğrencileri için ayrı olarak; ders programları, ders içerikleri, ilgili yönetmelik ve yönergeler, burs imkanları, öğrenci değişim programları, danışmanlık işlemleri gibi konular hakkında bilgilendirme yapıldı ve öğrencilerimizin soruları cevaplandı.