2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları

Üniversitemiz, 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre fakülte ve yüksekokullara yerleşen öğrenci sayılarında yüzde yüze yakın doluluk oranını yakalamıştır. Toplam 39 programda, okul birincileri kontenjanları da dahil olmak üzere 2582 öğrencinin üniversitemize yerleşmesiyle mevcut öğrenci sayısı 14 bin 753'e ulaşmıştır. Fakültemizde ise okul birinci kontenjanları dahil olmak üzere, Hemşirelik Bölümü’ne 164, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne 72, Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne 62 öğrencinin yerleşmesi ile tüm bölüm kontenjanlarımız dolmuştur. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için üniversitemize ilk kayıt yaptıran öğrencimiz aynı zamanda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’ne yerleşen Mukaddes DUMAN olmuştur. Öğrencimiz nezdinde fakültemizi tercih eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.