Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Oryantasyon Eğitimi

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin; bölümümüze, fakültemize ve üniversitemize uyumunu kolaylaştırmak için 22.09.2017 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bumin Nuri DÜNDAR, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya ÖZER KAYA, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin TOKEM, Fakülte Sekreterimiz Seçil SEVER DEMİR, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanlarının katılımlarıyla oryantasyon eğitimi yapılmıştır.

Eğitimde; ders programları, ders içerikleri, üniversitemizdeki sosyal etkinlikler, fizyoterapistlik mesleği ile ilgili bilgilendirme yapılmış ve eğitim sonrasında öğrencilerimizin; üniversitemiz, fakültemiz ve bölümüz hakkındaki soruları cevaplanmıştır.