2016 Yılı Akademik Değerlendirme Paneli ve Ödül Töreni

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 2016 Yılı Akademik Değerlendirme Paneli ve Ödül Töreni 22 Şubat 2017 tarihinde Hekim Hacı Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

2016 yılındaki akademik faaliyetlerinin incelenmesi sonucu en yüksek puan alan öğretim elemanlarına ödüllerinin verildiği törende fakültemiz doçentleri arasında Doç. Dr. Derya ÖZER KAYA birinci, Doç. Dr. Medine Yılmaz ikinci; Doç. Dr. Esra AKIN KORHAN üçüncü, yardımcı doçentleri arasında Yrd. Doç. Dr. Gülşah Kaner birinci, Yrd. Doç. Dr. İlknur NAZ ikinci, Yrd. Doç. Dr. Gülay OYUR ÇELİK üçüncü; araştırma görevlileri ve öğretim görevlileri arasında Turhan KAHRAMAN birinci, Ekin Dila TOP ikinci, Beste ÖZGÜVEN ÖZTORNACI üçüncülük ödülünü aldı. İzmir Kâtip Çelebi Ünitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar diliyoruz.