Organ Bağışı Haftası etkinliği düzenlendi..

03-09 Kasım tarihleri arasında dünyada ve ülkemizde önemli haftalar arasında ayrı bir önemi olan "Organ Bağışı Haftası" bu yıl İzmir de Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Derneği ve İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim dalı olarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde halkı bilgilendirme standı açılarak kutlandı. Bu etkiliğin planlanmasında görev alan Türk Nefroloji Diyaliz ve Transplantasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sevginar Şentürk , İKÇÜ SBF  Dekanı Sayın Prof.Dr. Bumin Dündar, İKÇÜ SBF İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim dalı Başkanı Sayın Doç.Dr. Yasemin Tokem ve Öğretim Üyesi Sayın Doç.Dr. Elif Ünsal Avdal ' a destekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca bu etkinlikte gönüllü olarak görev alan İKÇÜ SBF Hemşirelik Bölümü intörn öğrencileri ve aynı zamnada "NefrolojiFun" üyeleri, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemodiyaliz bölümü doktor ve hemşirelerine çok teşekkür ederiz.

Unutmayın "Bağışlanan Her Organ Bir Hayat Demektir".....