MODERN VE KLASİK- Herkes İçin Sanat

Fakülte Sekreterimiz Seçil SEVER DEMİR 10. 10.2016 tarihi itibari ile atanarak görevine başlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Geleneksel Türk Sanatları Yüksek Lisans mezunu, Tezhip ve Minyatür Sanatçısı olan Fakülte Sekreterimiz Seçil SEVER DEMİR 17-23 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir Bostanlı Sanat Galerisinde MODERN VE KLASİK başlıklı, herkes için sanat temasıyla kendisine ait Tezhip ve Minyatür eserlerinin de sergilendiği karma sergi küratörlüğünü yapmıştır. Sergide Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tezhip Ana Sanat Dalı mezunu Duygu BAYER’İN minyatür ve taş boyama sanatı eserleri; Muğla Üniversitesi Resim Öğretmenliği Mezunu Nazlı KARACA’ nın yağlı boya tabloları yer almıştır. Fakülte Sekreterimiz Seçil SEVER DEMİR'i ve sanatçıları tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.