Oryantasyon Eğitimleri

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri tarafından 2016-2017 Öğretim yılında fakültemizi kazanan öğrenciler için oryantasyon eğitimleri düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bumin Nuri Dündar’ın da katılımıyla gerçekleşen, tüm öğretim üyesi ve öğretim elemanlarının öğrencilerle tanıştığı eğitimlerde; Hemşirelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yasemin Tokem, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Ongan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya Özer Kaya yaptıkları sunumlarda öğrencilerimize fakültemiz ve bölümlerin yönetim, akademik ve idari kadrosu, kayıt işlemleri, akademik takvim ve eğitim programı, burs imkanları gibi konularda bilgi verdiler, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.