Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2. Dönem mezunlarını verdi. İKÇÜ’lü 109 hemşire mesleki yaşamlarına İzmir Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle uğurlandı. Mezuniyet coşkusu Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Kocabaş, Prof. Dr. Turan Gökçe, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bumin Nuri Dündar, Dekan Yardımcıları Yasemin Tokem ve Derya Özer Kaya ve seçkin protokol üyelerinin katıldığı törende aileler ile birlikte paylaşıldı.
Dönem birincisi Gülcan Tarhan, dönem ikincileri Gülbeyaz Kındap ve Şükran Ayaz ve dönem üçüncüsü Çiğdem Tınık ödüllerini Rektör Prof. Dr. Galip Akhan’dan, dönem dördüncüsü Servet Kıray ve Dönem beşincisi Ezge Dacık ödüllerini Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İbrahim Kocabaş ve Prof. Dr. Turan Gökçe’nin elinden aldılar. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin Tokem’in eşliğinde hemşirelik andını okuyan mezunlar, kep atarak mutluluklarını birbirleriyle paylaştı.
Bireyleri yalnızca sahip olunacak mesleğin bilgi yükü ile donatmayı değil, her yönü ile yaşamın içinde olan, kendilerini geliştirebilen nesiller yetiştirme hedefiyle yola çıkan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, mesleğinin eğitsel birikimini özümsemiş, profesyonel birer meslek üyesi olacağı inancıyla 2. dönem mezunlarını vermenin onurunu ve haklı gururunu yaşadı. Onları kutluyor, mesleki yaşamlarında başarılar diliyoruz...