2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAK ZORUNLU DERSLER (TÜRK DİLİ, ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ, TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ) MUAFİYET SINAV TAKVİMİ

BU SINAV SADECE YENİ KAYIT OLAN 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİNDİR DERSLERDEN BAŞARILI OLAN 2. 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ KATILAMAZ

2019 – 2020 AKADEMİK YILI

ORTAK ZORUNLU ve YABANCI DİLLER İNGİLİZCE DERSİ MUAFİYET SINAVI

SINAV TARİHİ:  18.09.2019 Çarşamba

SINAV SAATİ:   10:30 – 11:30

SINAV DERSLİKLERİ: E1-11, E1-12, E2-02, E2-04, E2-08, F1-01

• Öğrenciler yalnız kendi fakültelerine ait dersliklerde sınava gireceklerdir.
  • Farklı fakültenin dersliğinde sınava giren öğrencinin sınavı GEÇERSIZ SAYILIR.
  • İmza listelerinde ismi olmayan öğrencilerin sınav koordinatörüne durumu iletmesi gerekmektedir.
  • Sınava öğrenci kimliği getirmek zorunludur. · Sınav imza tutanağı tükenmez kalemle imzalanacaktır.
  • Sınav sürelerine/kurallarına uyma konusunda sorun çıkaran ve kopya girişiminde bulunan öğrenciler hakkında yasal işlem uygulanacaktır.
  • Optik form kurşun kalemle doldurulacaktır; formdaki tüm bölümlerin kodlanması gerekmektedir (tarih, imza vs. dahil).
  • Dersliklerde sınav oturma pozisyonuna göre sınav uygulanacaktır. Fakültenize ait tüm derslikleri öğrenerek ve dikkate alarak sınav binasına geliniz. Sınav koordinatörleri ve gözetmenleri derslik bilgisi vermek zorunda değildir.
  • İngilizce dersi muafiyet sınavına, aşağıdaki Fakültemiz Bölümlerine 2019 – 2020 Akademik yılında ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler girebilir.
  • Sınava, ENG 101 - ENG 102 derslerinden, 2018-2019 Akademik yılında ve önceki akademik yıllarda ‘DEVAMSIZ’ ve ‘BAŞARISIZ’ olan öğrenciler girebilir.
  • Önceki dönemlerde dersten başarılı olan öğrenciler not yükseltmek amacıyla bu sınava GİREMEZLER.
  • Dersten muaf olan öğrencilerin listesi Yabancı Diller Yüksekokulu Web sayfasında ve UBYS’de öğrencilerin kendi sayfalarında ilan edilecektir.