FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

KESİN KAYIT

Değerlendirme sonucunda kesin kayıt yapmaya hak kazanan asil öğrenciler 15-18 Ağustos 2017 İlan edildiği takdirde yedek öğrenciler ise 21-23 Ağustos 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgelerle birlikte kesin kayıt için müracaat edeceklerdir. Kesin kayıtlar fakültemiz öğrenci İşlerinde yapılacaktır.

- 2 Adet Fotoğraf

- Kayıtlı olunan Üniversiteden alınan öğrenci kimlik kartı

Tüm öğrencilerimizin burada ilan edilen ders intibaklarını kontrol etmeleri ve varsa dönem uzama durumlarını kabul ederek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Adres: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çiğli Ana Yerleşke Merkezi Ofisler 1 Kat: 2 (Balatçık Mahallesi Havaalanı Şosesi No:33/2 Balatçık) 35620 Çiğli İZMİR   (http://www.ikc.edu.tr/Iletisim/Index/1125)
Eposta: sbf@ikc.edu.tr
Telefon Santral: 0(232) 329 35 35

Öğrenci İşleri Dahili Numaralar